Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Thursday, 29 December 2011

Amalkanlah solat sunat Dhuha ......

Salam.........penat dah buat proposal....masuk blog kjap....ada tip yang mahu di kongsi dgn semua kat sini....amalkan solat sunat dhuha jika berkelapangan....sbb bila kita lakukan solat dhuha,byk pahala kita dapat n kita pun murah rezeki..InsyaAllah....hati kita pun akan jadi tenang...apa salah nya kita menghadap Allah S.W.T..xlama pun.....kita boleh mengadap FB berjam2, inikan lagi solat dhuha yg tdk smpai 5 minit pun... N one more thing, mengaji la Al  - Quran tiap2 hari.....sesungguhnya bila kita membacanya,ia akn mmbuatkan kita jadi tenang n lg dekat dgnNya.....Cubalah amalkan...InsyaAllah ia akan menjadi habit kita pd hari2 yg akn dtg..Amiiiiin...
Spread the love..<3

Saturday, 24 December 2011

If u have problems.......

Salam semua...haaiihh...penat dgn test yg dtg brtimpa2 , akhirnya brjaya juga mengharungi nye...Alhamdulillah...dah xtau nak bt pe kan,tulis jer kat blog nie...nie pun pasal diri sndiri jgk...bila kita  ada masalah, xkira btapa besarnya masalah tu,kita mmg xbley lari drpd probs tu..ape yg patut kita bt,cari jalan penyelesaian...itu yg penting.. If kita lari drpd masalah tu pun,the probs will stay going to be around of u... tu based on my experience la... Pastu mintaklah penyelesaian yg trbaik drpd Allah S.W.T..itu  yg paling penting.... InsyaAllah Dia akan beri petunjuk... Itu pesanan dr saya bt kalian.. No matter what ur probs, Allah always and always be with u....
Spread the love...<3

Saturday, 10 December 2011

I'm New

Assalamualaikum w.b.r....l'm Zeera...i'm 21 years old..i'm new here..dah lame nak buat blog nie...tppp.....nie baru buat..huhu...okey..enough for that..Salammm sayang semua....Spread the love...Peace.!!!
Powered by Blogger.

Followers

 
 

Designed By Blogs Gone Wild!